Producenci
Promocje
Bloczek modułowy PG50  k. OSLO
Bloczek modułowy PG50 k. OSLO
26,00 zł 22,00 zł
szt.
Bloczek modułowy PG50  k. GRAFIT
Bloczek modułowy PG50 k. GRAFIT
26,00 zł 22,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Dokonując rejestracji w sklepie internetowym EL-BET.sklep.pl Kupujący wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Sprzedawcę (Administratora) tj. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA EL-BET Antoni Andrzej Michnik, ul. Lwowska 5, 39-200 Dębica, NIP 8721305892, REGON 690648650, tel. 14 681 61 14 w celu realizacji zamówienia, wykonania umowy. Dodatkowa zgody jest wymagana na przesyłanie informacji handlowej (newsletter) w celu subskrypcji. Dane osobowe Kupujący podaje świadomie i dobrowolnie oraz oświadcza, że są one zgodne z prawdą.

Dane osobowe, jakie będą wymagane w przypadku dokonywania rejestracji i zakupów w sklepie internetowym EL-BET.sklep.pl to:

·         imię i nazwisko,

·         adres do dostawy,

·         e-mail,

·         numer telefonu,

·         nazwa firmy oraz numer identyfikacji podatkowej (w przypadku firm).

 

Zgodnie wymogami ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – RODO (Dz. Urz. UE L 2016 Nr 119, str. 1) informujemy, iż:

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA EL-BET Antoni Andrzej Michnik
 z siedzibą w Dębicy ul. Lwowska 5, 
NIP 8721305892, REGON 690648650, tel. 14 681 61 14.

Dane osobowe są przetwarzane są w celu:

  1. realizacji zamówienia i wykonania umowy oraz prowadzenia konta osoby korzystającej z sklepu internetowego, (art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych),
  2. w celu subskrypcji newslettera (art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych) w przypadku wyrażania dodatkowej zgody na przesyłanie informacji handlowej.

 

Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w zakresie związanym z realizacją powyższych celów przez Sprzedawcę (Administratora). Nie udostępnia Sprzedawca Twoich danych innym odbiorcom oprócz podmiotów uczestniczącym w realizacji umów zawartych za pośrednictwem sklepu internetowego oraz podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa oraz współpracujących ze Sprzedawcą lub go obsługujących. Sprzedawca nie zamierza przekazywać Twoich danych do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowych.

Dane osobowe będą przechowywane:

  1. nie dłużej niż przez czas niezbędny na wykonania zamówienia i realizacji umowy kupna – sprzedaży (rękojmia, gwarancja),
  2. do momentu żądania usunięcia z subskrypcji.

 

Każdy Kupujący w sklepie internetowym EL-BET.sklep.pl ma prawo żądać od Sprzedawcy (Administratora) dostępu do swoich danych (np. poprzez zalogowanie do sklepu), ich sprostowania, usunięcia, zaktualizowania, jak również Klient ma prawo do ograniczenia przetwarzania danych, wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, przenoszenia danych, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

W związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych przez Sprzedawcę (Administratora) przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże w przypadku odmowy podania danych w celu realizacji zamówienia - wykonania umowy może to skutkować odmową realizacji zamówienia.

Sprzedawca przestrzega przepisów dotyczących ochrony danych osobowych oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002r.

W celu zabezpieczenia danych osobowych Sprzedawca informuje Kupujących, że ochrona danych osobowych jest dla niego sprawą niezmiernie ważną, dlatego zapewnia zastosowanie środków technicznych i organizacyjnych niezbędnych do zapewnienia zasad poufności, integralności, rozliczalności i ciągłości przetwarzania i ochrony danych osobowych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl